3. sep, 2019

Hornet som forsvant.

Så til en som virkelig overrasket meg, og det er logoen til selskapet Fruit Of The Loom. Jeg tipper du ser den for deg allerede, frukt foran og et overflødighetshorn bakerst. Men hvor har det blitt av hornet?

Det er faktisk borte vekk. Denne er definitivt en av de snodigste, og det finnes en god del bevis på at det faktisk var der en gang, noe du kan se klart på coveret til Flute Of The Loom av Frank Wess. Han husker også overflødighetshornet, det samme gjelder coverkunstneren, som til og med har sagt det i diverse intervjuer. Men i vår tidslinje har det altså aldri eksistert. Bildet over er altså kunstig kreert, men det er slik de fleste husker det.

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden