27. sep, 2019

Cruella

Cruella DeVille

Du kjenner sikkert til den onde damen i filmen 101 Dalmatinere. Mitt spørsmål i den forbindelse er dog hva hun heter, denne kvinnen? Er det Cruella De Vil, eller Cruella Deville? Jeg skal ærlig innrømme at jeg husker sistnevnte, og ble mer eller mindre sjokkert da jeg så at det faktisk er De Vil som er det korrekte i denne tidslinjen. Et slags WTF-øyeblikk på en måte. Men, som vanlig finnes det bøtter og spann med bevis på at jeg hadde rett, og her er altså noen av dem.

http://topclassiccarsforsale.com/cadillac/280213-1960-cadillac-cruella-deville-sema-custom.html

Sett inn navnet hennes i Google, og begge varianter dukker kjapt opp. Det er nesten latterlig, for både De Vil og Deville forekommer på samme side. Nok et bevis på våre parallelle realiteter.

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden