28. sep, 2019

Black Adder/Blackadder

Blackadder (Black Adder)

Jeg kan selvsagt ikke bevise denne minneforsvinningen, men jeg kan appellere til alle dere som har sett denne serien, og derfor spørre: Husker dere også at General Melchett slo ned Baldrick i den episoden der han inspiserer «troppene»? Jeg fikk hakeslepp da jeg så at den sekvensen var borte (fra min gamle DVD, så vi snakker ikke om noen digital fjerning her), for jeg vet at det var slik det var. Det er der han tar Baldrick i kjakene, hvorpå Melchett gjør det samme. Du husker den, ikke sant? Generalen blir irritert, og gir ham en real punch, mens han snur seg og fortsetter med det han skulle gjøre. Ser på bildene som George har malt, som Blackadder selvsagt tar kreditt for. Episode 1, serie 4.

Du finner ikke dette på Google lenger heller, selv om du finner dette: «Mente du: blackadder general hits baldrick»

Som altså aldri har eksistert. Vær så god og bli gærn!

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden