15. okt, 2019

En/Et Hån.

En/Et Hån.

«Det høres og ser helt feil ut med EN hån. I alle år har alle sagt og skrevet et hån, men plutselig er det feil.

Syns det ser rart ut med EN hån.» 

Jeg sakset denne fra et eller annet forum, og syntes dette utsagnet var svært så interessant. Det er nemlig så typisk Mandela-effekt som det kan få blitt. Noe du har vært vant med å skrive er plutselig feil, og det er bare du som reagerer. For det har jo alltid vært slik må du vel skjønne, det er du som fantaserer og plutselig husker feil.

Angående dette med en eller et hån, så er jeg nemlig ikke helt sikker. Det er ikke et ord man kanskje er så veldig ofte borti, så jeg er litt lost her. En undersøkelse viser at en av seks aviser bruker et hån, som altså er feil. Helt plutselig i henhold til denne brukeren. Hvorfor bruker disse avisene det? Fordi det var det korrekte en gang. I en annen tidslinje.

Litt morsomt at det faktisk finnes et album som heter Et Hån Mot Overklassen, av bandet Bushman’s Revenge.

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden