17. okt, 2019

Paul Rogers/Rodgers

Paul Rogers.

I dag tenkte jeg å ta for meg en snodig sak rundt navnet til denne velkjente musikeren. En av rockens store vokalister, kjent fra Free, Bad Company, The Firm (med Jimmy Page) og Queen, har han satt sitt preg på rock i ca. 50 år. Så hva er mystikken hører jeg du spør? Vel, det er plutselig noe rart med navnet hans. Du skjønner, han heter nå Paul Rodgers, noe som umiddelbart fikk mine pinnsvinhår til å stritte. Det kan da ikke være mulig? Men det er mulig, for det er det han heter, og alltid har hett! Jeg har som vanlig funnet et lass av bevis på at han het Rogers, og her ser du noen av dem. Hva husker du?

Her ser du en typisk Mandela-Effekt, der overskriften sier en ting, mens artikkelen sier noe annet? Hadde dette gått gjennom korrekturavdelingen? Seriøst?

Offisielt bilde med feil navn:

Paul Rogers i teksten, Rodgers på T-skjorta. Helt vanlig feil det. Not.

Ikke en gang anerkjente BraveWords klarer å få dette riktig, bare sjekk artikkelen. Noe er seriøst galt her!

Jeg kunne fortsatt i evigheter, jeg tror jeg fikk 39 millioner hit på denne «minneforsvinningen». Yeah right!

Jeg måtte bare legge inn denne også, for det kan virke som om vår alles cowboyhelt Roy Rogers het Roy Rodgers i en annen tidslinje. Bare se her:

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden