22. okt, 2019

War Of The Worlds

Filmatiseringen av The War Of The Worlds

Jeg har bare sett en episode av denne BBC-serien, men for det første er den knakende bra, og for det andre inneholder den minst to Mandela-Effekter. For det første uttales Haley’s Comet akkurat slik vi husker den, og ikke Halley’s Comet, som er det korrekte i denne tidslinjen. For det andre er det britiske flagget av den gamle, gode sorten, altså ikke slik det er nå. Ja, jeg vet at du tenker at jo, denne serien er satt på attenhundretallet, men det hjelper så lite. Flagget slik vi kjenner det i dag stammer fra 1801, og H. G. Wells skrev denne romanen i 1897. Det er nok til å bli gal av bare det egentlig.

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden