3. jan, 2020

Gulrot/Gulerot

Gulrot/Gulerot.

For et par år siden kunne jeg sagt setningen «det føles som om jeg lever i et alternativt univers, eller i en parallell virkelighet av og til» uten å blunke. Bare registrert hvor merkelig et eller annet var, og gått videre med livet. I dag, etter snart to år med Mandela-Effekten vet jeg at det er slik det er, og forandringene som dukker opp er fremdeles interessante, men kanskje ikke fullt så sjokkerende som før. Tidslinjene flagrer rundt ørene mine, og det er stadig noe som forundrer meg. Som for eksempel i dag, da jeg leste en artikkel som inneholdt ordet gulerot. Ja, du leste riktig. Jeg måtte for øvrig tvinge word til å la meg få skrive det, for den rettet helt automatisk om til gulrot. Etter at jeg la inn en e, kom det derimot ikke opp noen rød strek, hvilket indikerer at systemet en eller annen gang hadde akkurat det ordet som korrekt. Det hender nemlig at slike ting henger igjen en stund, før de forsvinner helt. Så ja, jeg følte meg som om jeg var i en annen virkelighet da jeg så hvor mange artikler som faktisk bruker ordet gulerot som om det var den naturligste ting av verden. Bare se på disse eksemplene:

Det finnes mange, mange flere, men du skjønner poenget.

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden