5. feb, 2020

Iuel/Juel

Amalie Iuel er en danskfødt friidrettsutøver som virkelig har vært i siget i det siste. Problemet mitt er bare at jeg husker at hun het Juel, for Iuel ser så rart ut for meg. Jo, jeg vet hun er dansk, men til og med der brukes navnet Juel både titt og ofte. Det er da heller ikke poenget, men jeg synes å erindre at hun het Juel. Far out? Vel, jeg er ikke alene om å mene akkurat det. Her er et knippe artikler som sier det samme som meg:

Denne er fra norske idrettsveteraner. Sikkert senile, siden de husker så feil. Alle de andre navnene er korrekte så vidt jeg ser, og de er ikke av det enkleste slaget.

«Siden 1980-tallet har Leif Olav trent mange av de sterkeste sprinterne i det norske friidrettsmiljøet. Han har oppnådd sterke resultater med Geir Moen, John Erzgaard, Ezinne Okparaebo, Elisabeth Slettum, Amalie Juel, Karsten Warholm m.fl.»

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden