6. apr, 2020

Vigmostad/Bjerke/Bjørke

Vigmostad/Bjerke/Bjørke

Dette er en snodig sak, spesielt for en som har lest en del. Det har seg også sånn at for noen år siden fikk jeg en del bøker helt gratis av en kollega, siden han hadde god kontakt med dette forlaget. Alle bøkene jeg fikk var altså nettopp fra Vigmostad/Bjerke. Ikke Bjørke. Jeg sjekket dette nøye hver gang jeg fikk en ny pakke i posten, og la selvsagt merke til at samtlige var nettopp derfra. I dag kom jr. hjem med en spørrebok til påske, og jeg sjekket som vanlig utgiver. Til min store forbauselse stod det Vigmostad/Bjørke! Hva i all verden? Rett på nettet, sjekk, sjekk, og joda, det stod Bjørke overalt. Nesten. Her er noen gjenlevende artikler fra min gamle tidslinje. Hva husker du?

«Nye hiphophoder: Hvordan Karpe Diem og generasjon 1984 tok en undergrunnskultur til pophimmelen – og endret Norge på veien» gis ut av Vigmostad Bjerke forlag mandag 24. september

Gundersen, Børre R.

Distriktskommando sør- og Vesylandet

Bergen (Vigmostad/Bjerke) 2005. 4to. 301 s. Orig.bd. Illustrert.

Boken er utrolig! Den anbefales på det sterkeste til alle som liker sjangeren fantasy og spesielt de som er glad i norrøn mytologi.

Forlag : Vigmostad Bjerke

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden