14. mai, 2020

Pilegrim/Pilgrim

Jeg kom til å titte på en av bøkene mine her om dagen, helt tilfeldig, og jeg syntes noe var en smule pussig. Boken var «Jeg Er Pilegrim» av Terry Hayes. For øvrig en glimrende roman, med spenning hele veien gjennom. Problemet var bare at jeg husker ordet Pilegrim som Pilgrim, og det er det mange andre som gjør også. Det finnes mange firmaer som bruker den stavemåten jeg husker, og jeg får ikke en gang rød strek av stavekontrollen når jeg skriver det slik. Dette er egentlig litt som alle de firmaene som fremdeles bruker apostrof etter navnet. Så her er noen eksempler på dette mysteriet:

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden