Gracie og Timmy.

Jeg tenkte jeg skulle ta frem noen rariteter jeg vel ikke har nevnt ennå, men som er en smule spesielle likevel.

Her er et par:

1. Denne er en av de mest bisarre, idet millioner av seere sverger at Gracie svarte «Goodnight Gracie, da George Burns ba henne om å si god natt på slutten av showet. Så hva skjedde?

The Burns and Allen Show

It's a familiar routine, as one comic literally interprets another. George Burns would turn to Gracie Allen at the end of the show and prompt, "Say Goodnight, Gracie." Everyone quotes Allen as responding, "Goodnight, Gracie!" While that is funny, she never said it. She merely signed off, "Goodnight!"

2. Minst like bisarr, om ikke enda mer er denne om Lassie, og den gangen Timmy falt i brønnen. Millioner av mennesker erindrer også denne godt, og YouTube er full av videoer der folk gjenskaper minnene om akkurat denne. Når til og med skuespilleren som spilte Timmy kalte boken sin «Timmy's in the Well: The Jon Provost Story.», vel, da er det lov til å lure.

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden