3. sep, 2019

Making Of A Murderer

Som jeg var inne på innledningsvis, så har serien Making Of A Murderer forandret navn til Making A Murderer. Denne er en av mine personlige opplevelser, og jeg er hundre prosent sikker på at det har skjedd noe her. For det første var det slik at når jeg skrev inn Making A Murderer for en tid tilbake i Google, kom det opp forslag om Making Of A Murderer i stedet. Det er borte nå selvsagt, men jeg vet hva jeg så. Dessuten er eksemplene under bare noen av mange, så se selv, og bli forundret.

(Her har til og med skeptikerne feil, uten at noen av dem legger merke til det. Ikke så rart, siden det var slik det var i den tidslinjen)

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden