25. feb, 2020

Far out, man!

Far out, man!

Som overskriften tilsier, så kommer vi her til å publisere teorier som er en smule annerledes, litt vovet, men som samtidig har minst like mye for seg som de andre. Den eneste forskjellen er kanskje at de er litt der ute. Eller er de det? Jeg vet ikke. Men når man ser litt på denne såkalte virkeligheten vi lever i, så er det nok atskillig mer som skjer enn det vi faktisk legger merke til. Det er når du først er våken at du ser disse tingene, og lar deg forbause over hvor mye rart som faktisk skjer.

Joe Perry, kjent snookerspiller, ikke han fra Aerosmith, har kone og tre barn. I min virkelighet var han ungkar, og bare far og bror møtte opp for å se ham spille.

Nav-skandalen er noe de fleste kjenner til. En feiltolkning av EØS-reglene, for å si det kort. Hva om man faktisk tolkene reglene korrekt på det aktuelle tidspunktet (2012 må vite), men at realiteten har forandret seg siden den gang? Vi vet at det har skjedd mange ganger, så hvorfor ikke her også? Navnet på Haas Avakado forandret seg plutselig til Hass, hvilket gjorde et de ble en smule problemer i lager- og bestillingsrutinene til en god del firmaer. En av dem som fikk merke dette var en forretningsmann som i dag er en svoren tilhenger av Mandela-Effekten, med egen YouTube-kanal og tusenvis av følgere.

 Døde han i en annen tidslinje, og er det dette som har "smittet" over til vår? Denne typen nyheter får meg alltid til å undres, for det er litt for mange av dem. Døm selv: Anders Mordal: - Avkrefter at han er død (dagbladet.no)

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden