Anne Holt med Mandela-Effekt-roman!

Sikkert en parodi eller fornektelse, men det er interessant at til og med norske forfattere nå får øynene opp for dette! Vi får se i oktober.

Dian/Diane Fossey

Ikke at jeg er noen ekspert på området, men jeg er rimelig sikker på at forskeren Dian Fossey het Diane Fossey i en annen tidslinje. Nå har hun mistet en e i fornavnet sitt, og ingen ser ut til å bry seg. Vi har heldigvis nok av bevis på at så var tilfelle, så her er noen:

https://www.autographsafaris.com/extras/diane-fossey/

https://www.facebook.com/pages/The-Diane-Fossey-Gorrila-Fund-International/676664342754320

Bare for ordens skyld, dette er bare et par av de utallige mange bevisene som finnes.

Joe Biden

En svært interessant artikkel om Joe Biden!

«The Mandela Effect? Joe Biden claims he was arrested in South Africa in 1989 while he was trying to visit the anti-apartheid leader in prison - but nobody else can seem to remember

Biden has made the extraordinary claim three times this month in South Carolina

Says he was arrested in Soweto in 1989 while trying to visit Nelson Mandela

Mandela was imprisoned on Robben Island, 900 miles away from Soweto

No news reports or other records can be found of such an arrest of the senator

UN ambassador who Biden says was arrested with him denies it ever happened»

Robbie Robertson

Robbie er selvsagt kjent fra The Band. I en annen tidslinje husker jeg helt klart at han døde. Sjokket var derfor stort når jeg så at han fremdeles levde. Bra for ham, snodig for meg.

Ron Perlman/Pearlman

Ron Perlman/Pearlman

Dette er en effekt jeg offentliggjorde allerede tilbake i februar i år, den gang i en Facebook-gruppe. Siden det kom opp en video på YouTube om dette navneskiftet i dag, tenkte jeg bare å skryte på meg at jeg var først.

Det er et merkelig skifte, flere med meg husker Pearlman, og som vanlig er det flust av bevis rundt omkring.

Feedback.

Så mens jeg nærmer meg to tusen treff på denne lille siden, så er det kanskje på tide å oppsummere litt. Jeg aner ikke hvem som leser den, hvor eller hvem dere er, hva dere synes, hva som burde vært annerledes og så videre. Jeg har brukt mye tid og energi på denne siden, og det kommer jeg selvsagt til å fortsette med. Jeg kunne skrevet at jeg gjør alt dette arbeidet for meg selv, men det ville jo bare vært halvveis sant. Jeg gjør det også for å spre budskapet, for å si det sånn, og for å få folk (dere) til å åpne øynene og se hva som egentlig skjer.

Nei, dette er ikke noen klagesang, men det hadde faktisk vært hyggelig med en tilbakemelding eller to. Kanskje du har noe på hjertet som du vil dele? Kanskje du har lyst til å skrive en artikkel eller to på denne siden? Kanskje du sitter på noe vi alle burde vite om?

Så kom igjen folkens, det er ikke så mye om dette fenomenet på norsk, så støtt opp om den jobben jeg gjør. Del siden på Facebook, si fra til venner, send meg en mail, hva som helst.

Snakkes.

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden