Corvid/Covid?

Denne er ikke min, jeg så den i en video på YouTube, men den fikk meg til å tenke. Var det ikke slik det var? Altså Corvid-19, og ikke Covid-19?

Det finnes utallige eksempler på førstnevnte, gjerne fra meget respekterte nettsider, som burde vite hva de driver med. Hva tenker du? Her er noen eksempler, sjekk gjerne selv også.

Korona er slutten på alt?

Så var vi her da. Ved endetiden. Der alt tar slutt. Det måtte jo komme en gang. Alt tar slutt etter hvert, og for menneskeheten ble det altså dette Koronaviruset. Ja, det skrives visst med k nå, som om det egentlig betyr noe. Selv om jeg fikk rød strek under det også. Noen har visst ikke oppdatert ting ennå, selv om det var akkurat det Word gjorde før jeg begynte å skrive disse ordene.

Det er ikke slutt på snodighetene, ikke i det hele tatt, det er bare det at de har tatt over så grundig at vi blir bare sittende og måpe. Har vi virkelig havnet i et parallelt univers, eller er det bare en illusjon vi skjuler oss bak? Hvis så er tilfelle, hvorfor havnet vi her? Og er det noen vei tilbake? Sannsynligvis ikke. Vi er fordømt, vi er uten sjanse i havet. Det eneste vi kan håpe på nå er at CERN kanskje faktisk finner en annen dimensjon, et sort hull som vi alle kan gjemme oss i. Til det hele er over.

Men vent et sekund eller to. Hvis vi havner i en annen dimensjon betyr jo det at vi er kvitt dette viruset, og at vi alle kan leve slik vi gjorde en gang. Det er sikkert nå det begynner å bli vanskelig å tro på en parallell virkelighet, et slags under som skal fjerne oss alle fra denne frekvensen vi er inne i nå, og på magisk vis skal transportere oss inn i et paradis. Som en slags tidsreise, der vi ender opp før Eva ga Adam det berømte eplet, og alt gikk til helvete. Men det går jo ikke, for vi eksisterte ikke da, så sånn sett er dette bare en illusjon.

Vi får vente og se, som man sier for tiden. Vitsene florerer rundt omkring på sosiale medier, selv om folk blir syke og dør rundt oss hele tiden. «Nei, vi bryr oss ikke, dette er noe som går over». Jeg vil helst ikke være djevelens advokat her, men nei, dette går dessverre ikke over. Dette er din nye realitet, så lenge du selvsagt er til stede for å oppleve den.

En positiv tanke? Joda, jeg har et par. Vanligvis får man ikke vite så mye om all elendighet som stadig skjer rundt omkring i verden, men det gjør man nå. Du hører ikke om alle som dør av kreft, lungebetennelse eller andre sykdommer, men når det gjelder dette viruset får vi vite absolutt alt. Til og med når en eldre mann i et eller annet fylke har fått det. En vi aldri har møtt, eller noensinne kom til å treffe. Hans virkelighet har plutselig blitt allemannseie. Det hadde ikke skjedd tidligere.

Poenget er at virkeligheten kommer nærmere og nærmere for hver dag, og vi får så mye informasjon at det gjør oss rabiate, gærne og tafatte. Vi gir opp, rett og slett.

Så kan man selvsagt tenke på om det hadde vært bedre hvis vi ikke visste alt hele tiden. Trenger vi dette egentlig? Kunne det ikke vært nok med to beskjeder?

1. Nå er det over, heldigvis, vi kan leve igjen.

2. Viruset har tatt over. Det er ingen vei tilbake. Slukk lyset når du går.

«Som om vi lever i en parallell virkelighet, hvilket kanskje er det vi gjør også …»

Det som står ovenfor her er noe jeg selv skrev, helt uten å faktisk tenke over det, men det tok ikke mer enn et sekund før jeg skjønte hva jeg hadde skrevet. Det var i en kommentar til det klimahysteriet som pågår for tiden, og som både jeg og hundretusener av andre mennesker opplever som helt uvirkelig. Det har kommet opp en dommedagsklokke i Oslo, tro det eller ei, og hele byen er sperret av kolossale klosser, og butikkene stenger, for det er ingen som klarer å komme seg til dem lenger. Politikerne later som om de ikke ser noe som helst, svarer med arrogante svar som «at de ikke har tid til å kommentere den slags vås», her handler det om å redde kloden så fort det er mulig. At vi i dette lille landet skal slutte å bruke deodorant slik at kloden kan overleve et millisekund lenger? Er det noen som har lest litt om planetens historie? Om sola? Jeg blir fullstendig matt. Likevel blir jeg også forbannet, for dette er ikke det Norge jeg en gang kjente. Likevel er det utrolig mange som kjøper dette sludderet. Det hadde ikke skjedd i min tidslinje, det vi opplever nå er fullstendig galskap, og intet annet. Politikere går fri for tusenvis av forbrytelser, statsministeren sier at vi som bor her ikke har noen rettigheter til landet, at det er de gamle som har skylda, mens hun selv er kåret til årets globalist. Hva slags signaler gir det til Norges befolkning?

«Erna Solberg ble hedret med prisen «Global Citizen Award» fra The Atlantic Council mandag kveld i New York i en høytidelig seremoni.

https://www.aftenposten.no/verden/i/5Vgl9K/Erna-Solberg-og-John-McCain-hedret-i-New-York

Nå skal det sies at Solberg har på vegne av norske skattebetalere forært 5 millioner dollar til komitéen som deler ut prisen.»

Lever vi en parallell virkelighet? Er det resten av verden som har gått videre mens noen av oss andre ikke har fulgt med strømmen? Det er ganske interessant at denne effekten er en av de mest revolusjonerende, men som også ikke blir snakket om så mye:

Hvis du ikke gidder å lese artikkelen, så er det dette det handler om. Noe jeg er fullstendig enig i faktisk:

«Do you remember where our solar system is located in the Milky Way galaxy?

It was always on the outer edge of our galaxy on the Arm of Sagittarius.

Now, go ahead and Google “where is earth in the Milky Way galaxy”.

In this new timeline some of us have shifted into, we are now on the opposite side of the galactic core of the Milky Way on the ORION SPUR !!!!!»

Kanskje ikke så rart at vi nå står overfor atskillig mer gale mennesker enn vi gjorde tidligere.

Det er sikkert mange her som ikke er enige med meg, og tror på det som fremkommer fra politikere og andre dommedagsprofeter, og det er helt greit. Husk, det er alltid noen som ikke har skiftet over fra det ene til det andre. Og ja, vi skal selvsagt ta vare på denne kloden vår, og det gjør vi da også, så godt vi kan. Problemet er bare at vi mennesker er så små i det hele og det store at det nesten blir latterlig. Ja, kjemp gjerne mot at Kina og andre stormakter skal slutte med å sende ut forurensing i en helt absurd skala, men ikke be meg om å slutte å spraye meg under armene av den grunn. Det blir for dumt!

Sol og jord er altfor sterke giganter til at de to bryr seg stort om oss, skjønner du.

Del II:

Du ser hva som foregår regner jeg med? Alt det vi har holdt hellig har blitt snudd på hodet, og reaksjonene har ikke latt vente på seg. Partiet Høyre med Solberg i spissen har gått fullstendig fra konseptene, og alt virker plutselig annerledes og skremmende. Vi har skiftet fra en tidslinje til en annen. En tid der galskap rår, og der ting skjer som egentlig ikke skulle skjedd.

Greta Thunberg blir fremstilt som en helt, mens hun egentlig bare er en tenåring med Asperger, styrt av maktkåte foreldre og gud vet hva.

Verden ble også plutselig overrasket over et nytt virus, og selv om det virker skummelt nok, er det også et nytt fenomen i denne tidslinjen. Vi har hatt flere tidligere, SARS, Fugleinfluensa, EBOLA, men det har aldri vært så alvorlig (?) som nå. Så hvor har vi egentlig havnet? Det er så mye galskap som plutselig har poppet opp, at jeg ser flere nevne spørsmålet «lever vi i en annen virkelighet»? Er det mulig? Erna Solberg tar med seg afrikanere i militæruniform til Svalbard, der hun også sier at alle som ikke tror på hennes globalistteorier er et sammensurium av nazister, klimafornektere og annet rask. Ja, hun sa det. Samtidig hever hun lønn fra både Norge og FNs klimapanel, der hun er leder. Hun har altså to jobber, hvorav sistnevnte ser ut til å være den viktigste. Dette har hun hatt siden 2016, uten at noen har brydd seg i det hele tatt. Er det virkelig tillatt? Eller er det slik at tidslinjer er i så kraftig bevegelse at det nå begynner å bli et så stort rot at man virkelig må kjempe for å holde seg ajour? En ting er i hvert fall sikkert, dette er en fremmed tidslinje for de fleste av oss, for dette er rett og slett galskap.

Kommentarer

Christine

01.01.2021 21:45

Ser min liker på denne siden har forsvunnet siden sist, så jeg trykket liker igjen og håper du fortsetter det gode arbeidet! :)

Christine

19.12.2020 23:21

Sjekk tall fra FHI, 4349 personer døde i 2019 av lungerelatert sykdom. Hvor mange er døde av korona så langt? Tallene rettferdiggjør ikke tiltakene, vi er havnet i et totalitært mareritt!

Bjørn

02.01.2021 13:36

Det var da merkelig, kanskje det er en Mandela-Effekt? Just kidding, tusen takk for oppmuntrende ord :)

Bjørn

20.12.2020 11:35

Jeg er helt enig med deg. Takk for kommentaren også, interessant det du skrev om apostrofen. Fortsett med det :)

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden