Frihetsgudinnen - Statue of Liberty i New York

Mange husker kanskje å ha hørt av familie eller venner at de kjenner noen, eller at de faktisk har vært i New York selv. Nærmere bestemt oppi armen(som holder fakkelen) på Frihetsgudinnen, og sett utover den flotte innseilingen til New York. Ikke nå lengre på vår tidslinje. Takket være de to Tyske terroristene som satte igang nedenfor nevnte aksjon, Så har besøk i "fakkelarmen" vært utilgjengelig for besøkende siden 1916. Kjenner du til noen som har vært?

Mvh

Nammis

ANGREP PÅ AMERIKANSK JORD

Mange mener å huske at første angrep på Amerikansk jord var angrepet på Pearl Harbour 7. desember 1941. Ikke nå lengre. Noen gang hørt om Black Tom-eksplosjonen? 

Black Tom-eksplosjonen var en sabotasjeaksjon av tyske agenter for å ødelegge USA-laget ammunisjon som skulle leveres til de allierte i første verdenskrig. Eksplosjonene, som skjedde 30. juli 1916, i New York Harbor, ødela noen Militære goder på 20 000 000 dollar. Denne hendelsen, som skjedde før USAs inntreden i første verdenskrig, skadet også Frihetsgudinnen. Det var en av de største kunstige ikke-kjernefysiske eksplosjonene som noensinne har skjedd. 

Men historien ser ut som forandrer seg hele tiden pga Mandela Effekten. I skrivende stund er første terroraksjon på Amerikansk jord i 1916 og ikke 1941 som mange husker, men følg med på tidslinjen vår. Kanskje om litt er den blitt endret igjen...

Mvh

Nammis

E.T -The Extra-Terrestrial

E.T- Alle har vel sett, og husker godt Steven Spielberg filmen E.T -The Extra-Terrestrial.

Husker du når E.T er i huset med de to barna, så peker han ut vinduet opp mot himmelen og sier:  E.T PHONE HOME ?

Ikke nå lengre. Nå sier han E.T HOME PHONE... Hæ. Ring ring - Hallo, var det noen som sa Mandela Effekt. Til og med han som har lagt ut dette klippet på Youtube husker riktig".

Mvh

Nammis

TRE VISE APER

Det har jo alltid bare vært tre vise aper! Nå har det visst alltid vært 4 stykker. Hæ, ja sikkert.

Mvh

Nammis 

THE MATRIX

Kan du huske hva Morheus(Lawrence Fishburne) sa til NEO(Keanu Reeves) i MATRIX filmen?

Mange husker han sa: What if I TOLD YOU, EVERYTHING YOU KNOW IS A LIE. Nå finnes ikke det utsagnet lengre. Han har visst aldri sagt det. Ja sikkert.

Mvh

Nammis

Philip K. Dick og Mandela Effekten

Philip K. Dick visste om Mandela Effekten allerede i 1977. Det er kanskje mange som har tenkt ala det samme siden tidenes morgen. Han var fast bestemt på at realiteten vi eksisterer i er en data simulasjon skapt av noen eller noe.

Sjekk ut denne linken fra en sci-fi konvensjon i 1977.

https://www.youtube.com/watch?v=uuj6F8L9GOE

Mvh

Nammis

Mandela-effekt - De tilslørte marmorstatuer.

Har du noen gang sett en tilsløret
marmorstatue i livet ditt?
Dette antas å være en av de mest
berømte statuene i verden.
Hvorfor husker jeg ikke at jeg noen
gang har sett den før?
Jeg ville husket henne med marmorsløret.
Og andre tilslørte statuer lik henne.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Veiled_Virgin

M
vh
Nammis

Auguste Rodin - Tenkeren

Du har helt sikkert hørt om Aguste Rodin`s Tenkeren statue? Handlingen på denne porten er hentet fra Dantes reise i underverdenen. Rodin likte Dantes fortellinger svært godt. Flere av hans mest berømte skulpturer som «Tenkeren», «Kysset» og «De Tre Skyggene» kommer fra Helvetesporten. Disse figurene lagde han også uavhengig av «Helvetesporten», og i ulikt format. Mange av statuene ble laget i forskjellige varianter, og slik jobbet han spesielt mye med «Tenkeren». Han kunne lage samme statue av forskjellige materialer. For eksempel, lagde han «Kysset» både i marmor og bronse. På slutten av 1880-tallet ble det klart at museet aldri ville bli bygd. Allikevel fortsetter Rodin periodevis med porten og figurene, fram til sin død.

Mandela effekten med Tenkeren. Mange husker figuren hadde en helt annen posering. Det vanlige når man tar bilde av seg ved en statue er å posere lik statuen du står foran. Hvorfor er det da slik at veldig mange poserer med hånden mot pannen oh ikke haken?

Mvh

Nammis

Frihetsgudinnen

Mange husker Frihetsgudinnen befant seg på Ellis Island og ikke Liberty Island slik den er nå.

Mvh

Nammis

Dazzle ships

Har du noen gang hørt om "Dazzle ships"? Man har jo sett mange dokumentarer og krigsfilmer opp igjennom årene. Husker du noen gang å ha sett noen så funky krigskip?

Og det ifra både 1 og 2 Verdenskrig.

Mvh

Nammis

PISTOLGREP BILDER

Når man snakker om de to verdenskriger. Noen gang sett pistolgrep med bilder av koner eller kjærester på? Jeg har studert mye om andre verdenskrig opp igjennom årene og har aldri kommet over noe slikt ifra første eller andre verdenskrig. Men nå ser det ut som mange hadde slikt på gunneren sin før i tida😲.

Mvh

Nammis

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden