«I dag har jeg vært på Kaseklinikken for utredning av meniskskade. Trygve Kase (???) var landslagslege på 90-tallet i Drillo-epoken og et kjent fjes i media.

Men jeg husker bestemt han het Trygve Kaase.

Snakka med sjefen på jobben nå. Han husker heller ingen Kase, men Kaase. Med åååå. Aldri tenkt Kase med a.

Vi er begge fotballidioter så vi husker da Trygve Kaase.

Blir gæærn av detta

Dette er et utsagn fra en kamerat, og et for ham ganske så sjokkerende et. Han er en av de mest fotballgærne folka jeg vet om, og han husker ikke feil i sånne tilfeller. Han hadde ikke blitt mindre overrasket hvis noen hadde fortalt ham at vokalisten i Saga aldri hadde vært Michael Sadler! Det er der vi er nå faktisk. Alle i Facebook-gruppen vår husker også Kaase med to a-er, så det vi har å gjøre med her er rett og slett et enestående bevis på at Mandela-effekten er sann og ekte. Her er en del avisartikler som også er med på å bevise det hele:

Her ser du begge versjoner i samme artikkel, hvilket du nå vet er typisk i denne sammenhengen:

Fra Fredrikstad Blad:

«Raio har vært på Ringvollklinikken og blitt undersøkt av Trygve Kaase.»

Fra Fysio Klinikken på Facebook:

«Eg har denne veka vore i Oslo med Trygve Kaase, og det viser seg at lårskaden er meir omfattande enn det eg hadde håpa, seier Alme til Hødds heimeside.»

Sånn, det var noen artikler. Hva tenker du?

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden