Bare et Iron Maiden-flagg som er litt feil. Eller var det riktig den gang?

Bare et Iron Maiden-flagg som er litt feil. Eller var det riktig den gang?

Peppa Gris!

If you have kids, or in my case, grandkids, you must have seen Peppa Pig, right? I have. A lot. So much that I noticed that both the british and the american flag is wrong in the show. Just watch this episode, and you'll soon see what I mean. It's even better in other places, but I couldn't find it now.

(786) We Love Peppa Pig International Day #8 - YouTube

Fra en Rambo-jakke jeg så på Facebook. Feil flagg igjen.

Fra en Rambo-jakke jeg så på Facebook. Feil flagg igjen.

Hells Angels

Av en eller grunn staves motorsykkelklubben Hells Angels uten apostrof, selv om det er helt feil. Nå fremstår det som flere helveter og engler, uten mål og mening.

Boken om samme klubb har likevel apostrof, som om forfatteren ikke visste bedre. Han burde jo selvsagt visst det, siden han er en ekspert på emnet. Så hva har skjedd, og hvorfor?

Bananer

I denne tidslinjen vokser bananene oppover, men det er mange som husker det motsatte. Som for eksempel skaperne av "The White Lotus" på HBO!

Uvanlig flagg i en vanlig YouTube-video!

Uvanlig flagg i en vanlig YouTube-video!

Julianna Moore

Det er svært lite jeg er hundre prosent sikker på her i verden, men dette er en av dem. Julianna Moore har plutselig blitt til Julianne, og ingen har lagt merke til det! Det finnes selvsagt bevis, og her er noen av dem: 

"Terrifying fantasy world: Stephen King series ‘Lisey’s Story’ draws range of emotions from star Julianna Moore."

Pluss mange flere selvsagt.

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden